úterý 17. června 2014

Knihoběžník 2

Je tu úterý a jak jsem slíbila minulý týden v prvním knihoběžníkovi uvolňuji knihu č. 2. Tentokrát se můžete těšit na trochu té fantastiky. Vybrala jsem pro vás knížku postějovské rodačky Markéty Markové alias M.T. Majar Znamení vlka.  A na co se můžete těšit?

Tori (zkráceně Viktorie) je zrzavá Češka "krev a mlíko" a zkouší svoje štěstí za velkou louží. V Americe má bydlení, práci, více méně běžný život, dokud v parku nenarazí na partu výrostků. Před znásilněním ji zachrání vůdce smečky lykanů Ruben. Při tom ji však nechtěně kousne a Tori se začne měnit na vlkodlaka. Ruben jí pomáhá zvyknout si na nový život. Vzájemně se přitahují, ale svůj vztah musí tajit, protože on je alfa a ona "vlkodlak nováček". Všechno se ještě zkomplikuje, když do města přijede jiná smečka a jejich vůdce chce, aby se jejich vlčice stala Rubenovou družkou....

Napětí, vlkodlaci, romanitka s trochou sexu.... Doufám že vás tahle urban fantazy bude bavit stejně jako mě. A kam ji schovám?


Kam kam kam kam kam? 

Zvědaví? 

Napnutí?

Chcete to opravdu vědět?


Trošku jsem vám to tentokrát ztížila, protože knížka není na úplně veřejném místě. Takže... Je to v Prostějově, v historickém centru. Je tam útulno, pohoda, klid.Dělají tam výbornou kávu a spoustu dalších dobrot. No ano, kavárna ve Špalíčku! Moc prima místo. Dřív tu bylo prostějovské židovské getho a tak má dům svoje neopakovatelné kouzlo. V přízemí je již zmiňovaná kavárna, v prvním patře najdete výstavní galerii. Úžasné je i uzavřené atrium obrostlé břečťanem s kouzelnou pavlačí, které v horkých dnech nabízí velice příjemné posezení.








A kde knížku najdete? Schovala jsem ji ve vnitřním dvoře na okenním parapetu. Tak snad ji někdo brzo objeví, přečte a pošle zase dál :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat